5 mei 2010 - Mall at Millenia en Hilfiger

Vandaag zijn we voornamelijk wezen winkelen. Eerst gingen we naar de Mall at Millenia. We hebben ondertussen de meeste grote malls hier in de buurt wel bezocht, maar hier zijn we nog niet geweest. Ook omdat we weten dat deze mall de wat duurdere winkels bevat. De winkels waar wij als oerhollandse koopjesjagers waarschijnlijk niet zo warm van zullen worden, puur omdat de geldboom in de tuin nog altijd niet wil groeien.

De Mall at Millenia maakte alle verwachtingen waar. Het is een prachtig, chic winkelcentrum met winkels van Louis Vuitton, Cartier, Chanel, enzovoort. Tussendoor zitten wat doorsneewinkels als de Bodyshop en Hallmarks.

We maken een rondje door het winkelcentrum, maar stiekem kunnen we niet wachten tot we weer een winkel binnen kunnen waar met grote letters ´Outlet´ opstaat. En dan ook het liefst iets van ´Clearance´ erop :D

Chanel

 Mannen die wachten tot hun vrouw klaar is met winkelen.

Nadat we de mall hebben bekeken duiken we wat andere winkels in de buurt in. Eigenlijk willen we naar een andere mall, maar we worden afgeleid door de Ross, Marshalls (aaaah, ook een heerlijke winkel, hoor!) en uiteindelijk, wanneer we al wat tassen met kleding gevuld hebben de Tommy Hilfiger Clearance store! ‘80% off’ staat er op de ruit. “Dat wil ik wel eens zien,” zeg ik tegen Michael. Michael parkeert zijn auto met piepende remmen voor de deur (oké, een beetje overdreven :D) en we hollen opgewonden de winkel binnen (oké, ook overdreven, maar innerlijk gaat het er zo ongeveer aan toe).

Of het echt 80% is weet ik niet, maar goedkoop is het hier wel! Nog goedkoper dan de Tommy Hilfiger winkel in de gewone Outlet Malls. Ze hebben echt leuke dingen hangen, ook voor de kinderen, dus als snel hebben we wat kledingstukken bij elkaar die we willen hebben.

Michael herkent na een tijdje een ander Nederlands stel. Hij kent ze omdat ze net als wij ook een vakantieblog bijhouden. Zelf ben ik al een tijd geleden gestopt met het lezen van andere vakantieblogs (kost zoveel tijd) en ook op het Floridaforum en Orlandotips ben ik niet meer actief. Michael probeert het allemaal nog wel een beetje bij te houden en herkent daardoor Simone en Bennie, waar we natuurlijk even een praatje mee maken. Al zo en zo horen we deze vakantie ongelooflijk veel Nederlands. Eigenlijk meer dan ons lief is, haha. Ook grappig is dat we in de Walgreens hier om de hoek onze boodschappen gewoon in het Nederlands kunnen afrekenen. Daar werkt namelijk een Surinaams meisje achter de balie die ons aansprak toen ze ons Nederlands hoorde praten. Zij woont alweer een behoorlijke tijd in Amerika en haar Nederlands klonk ondertussen een beetje hakkelig. Volgens mij waren wij goed oefenmateriaal :D

Maar goed, terug naar de Tommy Hilfiger winkel. We hebben wat polo’s gekocht en komen vast en zeker nog eens terug. We hadden nu niet de rust om ook spijkerbroeken te gaan passen, maar als we weer in de buurt komen gaan we voor een nieuwe ronde.

mei 2010 025 Foto’s van vandaag staan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten