8 mei 2010 - Old Town

Hoe is het mogelijk??? Hoe is het mogelijk dat we nog nooit eerder naar Old Town waren geweest?  Tja, ik weet het echt niet. We zijn er heel vaak langs heen gereden. En soms vroegen we ons af of het daar ‘s avond nou gezellig was, maar daar bleef het bij. Maar na twee dagen winkelen tot onze tong op de knieën hing, besloten we toch maar eens te kijken.

Old Town zit op de 192 in Kissimmee. Wanneer je het gekleurde rad ziet en dat bungee jump ding met de neonverlichting, weet je dat je er bent. Op de plaats zelf zijn er veel toeristische winkeltjes en een soort van kermis. Mocht je wat gewaagders willen, dan kun je er dus bungee jumpen. Een aantal avonden per week rijden er oude, klassieke auto’s hun rondje. Ook spelen er regelmatig live bands. Entree is gratis, maar wanneer je in een attractie gaat, moet je natuurlijk betalen.

Ik verwachtte er niet overdreven veel van en overdreven veel was het uiteindelijk ook niet ;-) Maar wel leuk om er een keer rond te lopen en wat mee te krijgen van de all american, campy, vergane-glorie-sfeer (ofzo).

  

 Ik heb Michael maar even tegen het het roze muurtje geplant. Ik vond dat het zo goed kleurde bij zijn shirt ;-)

De dagen van deze vakantie vliegen voorbij. We hebben gewoon ie-de-re dag perfect weer. De ene dag is het wat zonniger dan de andere dag, maar warm is het altijd. We hebben een paar keer een paar spatjes regen gezien, maar op de één of andere manier zet het nooit door.

Verder zijn we erg blij dat we met nagenoeg lege koffers zijn aangekomen. We hebben al heel veel kleding gekocht, geurkaarsen (appeltaartgeur! :D), ik heel veel make-up en we zijn nog niet uitgewinkeld.

Gaat goed dus ;-)

Meer foto’s kun je hier bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten